Nieuws
Corona

Nieuwe datums

De agenda raakt lekker gevuld en er volgen nog meer nieuwe datums! Kom snel weer eens kijken dan zorgen wij ervoor dat het weer te gekke show wordt!

Jane

Welcome Jane!

Met trots willen we laten weten dat Jane ons komt verblijden met haar fijne gezelschap, fantastische zangtalenten en humor! En dan heeft ze ook nog eens dezelfde goede looks net zoals wij allenaal! Helemaal perfect dus! Supergaaf Jane, dat wordt leuk!

Corona

Sanne!

In 2010 begon ons feestje samen met jou. Je drukke werkzaamheden en geweldig gave ambities zorgen er voor dat we je moeten laten gaan. Wat hebben we van je genoten en wat gaan we je enorm missen!
Mooie, lieve, gekke Sanne, enorm bedankt voor alle fijne jaren en alle suc6 voor je verdere muzikale carriëre. We love you to the moon and back!

Corona

Yes!!!!

Wat is het toch fijn dat alles weer kan. We hebben de eerste shows van onze reünie tour achter de rug en hebben ondertussen op meerdere podiums en festivals gestaan. En er zijn meer datums op komst dus houd onze agenda in de gaten en we zien jullie graag bij onze shows!

Corona

Corona update

Hoewel we al sinds maart 2020 niet kunnen wachten om weer in onze oude bezetting het podium op te kruipen, ontkomen ook wij er niet aan om na goed overleg met de venues de aanstaande optredens opnieuw te moeten verzetten. Gezondheid staat voorop, maar oh, wat missen wij elkaar, het spelen en jullie. We hopen volgend jaar alle Toto hits weer voor jullie te kunnen spelen! Houd onze agenda en social media in de gaten en Tot(o) gauw! Blijf gezond, groeten van alle bandleden.

Jan Willem

Welcome back JW!

Na een aantal rustige jaren keren we weer terug in de bezetting waarin we voor het laatst in 2015 speelde en waarmee we in 2010 de finale van de Clash of the Coverbands behaalde. Jan-Willem is weer aangesloten en we zien jullie graag weer terug!!